Hubert Knulst

Innovation & Integration

Expanding The Universe With New Ideas

Verandering is de enige constante factor, de rest is altijd in beweging. Elk volgende moment is daardoor een compleet nieuw moment en dat biedt de mogelijkheid voor nieuwe ideeën, concepten, tactieken en strategieën.

Innoveren en vernieuwen is voor mij een levensfilosofie geworden. Het proces van onderzoeken, ontdekken en toepassen van nieuwe ideeën en concepten, zowel privé als zakelijk, geeft mij enorm veel  energie en plezier.

Mijn naam is Hubert Knulst, ik coach individuen en bedrijven die verandering willen, nieuwe richtingen willen onderzoeken, de status quo willen doorbreken.

 

Diensten

Business Innovation

Mijn achtergrond is marketing en sales. De afgelopen 25 jaar ben ik betrokken geweest bij de start en opbouw van een aantal internationaal opererende bedrijven, die met innovatieve technologieën en businessmodellen een positie in de markt creëerde.

Innoveren moet wat mij betreft in het DNA van het management zitten. Vernieuwing  geeft nieuwe energie voor het bedrijf en de werknemers, het trekt talent aan en biedt mogelijkheden voor groei en zorgt voor continuïteit.

Innoveren is niet beperkt tot R&D voor nieuwe producten of diensten, maar denk ook aan nieuwe organisatie modellen, samenwerkingsvormen, management stijlen, marketing elementen, enz. Email info@hubertknulst.nlHubert Innovatie Lab

Mijn nieuwsgierigheid is groter dan mijn vermogen om alles wat mijn interesse grijpt te onderzoeken of uit te werken.  Op één of andere manier lopen er continue denkprocessen in mijn brein, die op de achtergrond oplossingen bedenken voor allerlei problemen en dat resulteert dan in een idee dat in mijn hoofd komt.

De meeste ideeën worden afgevoerd, maar soms zijn er die blijven plakken en duik ik er verder in. Hubert Innovatie Lab is de verzamelplek voor de ideeën die op de plank liggen om verder te ontwikkelen. Ik ga uit van het Open-Source principe, dus mocht je een bijdrage willen leveren of er iets meer mee willen, ga je gang. Email info@hubertknulst.nl

  Meer informatie